TV3 estrena «El gran dictat», on el protagonista és el català actual

Òscar Dalmau presenta aquest concurs dels vespres del cap de setmana

Bocamoll és el concurs que de dilluns a divendres juga amb el català d'una manera dinàmica. TV3 augmenta des d'avui l'oferta de concursos que divulguen la nostra llengua amb El gran dictat, que serà l'alternativa als addictes al Bocamoll per al cap de setmana. El nou concurs aposta pel català que es parla al carrer.

El gran dictat busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. Els primers podran guanyar cada dia fins a 1.500 euros, el pot acumulat i el pas a l'edició de l'endemà. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a El gran dictat, en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possible.

El presentador

Òscar Dalmau, una nova cara a TV3, ha fet de guionista de Polònia i Crackòvia, a TV3; de guionista i locutor de l'Alguna Pregunta Més, de Catalunya Ràdio; ha col·laborat en el programa Minoria absoluta, de RAC1, i ha estat guionista i locutor de Problemes domèstics, de RAC1. Amb el seu particular estil i sentit de l' humor, exercirà de presentador i dinamitzador d'aquest espai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.