Política

Romeva descarta formar part de cap llista electoral

L'exeurodiputat explica que marxar d'ICV ha estat una decisió “molt dolorosa” i que, en cap cas, ha volgut fer mal al partit

Subratlla la “dificultat” del camí que ha pres ICV a l'hora de defensar el dret a decidir davant les diferents sensibilitats que es combinen en la formació

Després d'anunciar que deixa la militància d'ICV per discrepàncies amb el partit sobre la seva posició davant el procés sobiranista, Raül Romeva ha volgut deixar clar aquest dimarts que descarta formar part de cap llista electoral. Així doncs, en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, ha explicat que aquesta determinació ja li va manifestar al coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera: “No pateixis que no aniré a cap candidatura”.

I és que, “la meva voluntat no ha estat fer mal a ICV, ni fer que ningú se senti incòmode. Era una decisió coherent amb el que jo defenso fa temps. Es tracta d'una situació molt dolorosa”, ha argumentat Romeva avui. En aquest sentit, ha insistit en el respecte que sent pel projecte del partit i en la “dificultat” del camí que ha pres ICV a l'hora de defensar el dret a decidir davant les diferents sensibilitats que es combinen en la formació.

“S'ha pres una decisió que respecto profundament, però que, tal i com he argumentat en nombroses ocasions no comparteixo”, escriu en el seu bloc , on aquest dilluns va publicar el text de comiat. Hores abans de fer-ho, havia va comunicar a Joan Herrera la seva decisió de deixar el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia