cultura

La direcció de Curt.doc passa el relleu a Activa 21

Els impulsors de Curt.doc, de Vidreres, han decidit deixar la direcció d'aquest festival que, any rere any, durant set edicions, s'ha convertit en tot un referent del sector i no només comarcalment. El seu últim director, Jordi Dorca, va anunciar aquesta renúncia ahir a través d'una nota de premsa i mitjançant les xarxes socials, deixant clar que tant ell com Albert València i Pau Savall prefereixen deixar en altres mans aquest projecte. “Ha estat molt complicat tirar endavant les diverses edicions d'un projecte a contracorrent, però al final ens n'hem sortit”, explica en la nota Jordi Dorca, que també hi deixa clar que calia “canviar d'aires”, “oferir un relleu” i “permetre “idees noves deixant pas a nova gent”.

Pel que fa a aquest relleu, s'anuncia que a partir d'ara serà l'associació Activa 21, la mateixa que organitza les Jornades Breyting i que està formada per gent que ja ha col·laborat en les edicions anteriors del festival, qui es farà càrrec del Curt.doc. De moment el 2015 serà un any de transició, sense el festival, que tornarà el 2016. “Una decisió, al meu parer, encertada, que els permetrà repensar el projecte i tornar amb més força”, expressa Dorca.

El festival s'ha convertit en l'aparador d'alguns dels millors curts documentals realitzats arreu del món, amb molta presència catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia