Educació

Èxit de participació a la «Valencianada»

Vora 800 alumnes de 16 centres de secundària han participat a la «Valencianada», un projecte innovador d'utilització del mòbil a l'àmbit educatiu

Ahir dimecres dia 4 de març, vora 800 alumnes de 16 centres de secundària de 7 comarques valencianes han participat a la Valencianada, impulsat per la Xarxa Lacenet i en què ha participat alumnat de les ciutats de Barcelona, Saragossa, Manresa, Alcoi i València.

Es tracta d'un projecte col·laboratiu de georeferenciació i tecnologia mòbil, que té com a objectiu que l'alumnat conega la ciutat i els seus edificis més representatius així com que aprenga a moure's amb el transport públic per la ciutat.

L'alumnat en grups de 4 ha visitat 5 monuments que ha localitzat amb unes fitxes que contenen informació sobre el monument i la seua geolocalització. A l'activitat han utilitzat diferents tecnologies i xarxes com geolocalització, xarxes socials, codis QR, realitat augmentada, Instagram…

El projecte ha estat impulsat a València per la Xarxa 1entretants que agrupa professorat innovador interessat en la incorporació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a l'ensenyament en valencià.

En aquesta activitat ha col·laborat una cinquantena de professors i professores de diferents matèries i de diversos centres educatius que han estat preparant-la des de fa mesos.

Participants

Redacció

Els instituts participants han estat, IES Albal, IES de Massamagrell, IES el Quint de Ribaroja, IES Escultor En Francesc Badia de Foios, IES Guillem d'Alcalá de la Pobla de Farnals, IES Honori Garcia de la Vall d'Uixó, IES Isabel de Villena de València, IES Jordi de Sant Jordi de València, IES L'Om de Picassent, l'IES N. 1 de El Puig , IES N. 1 i l'IES Oleana de Requena , IES Sanchis Guarner de Silla, l'IES Sant Vicent Ferrer d'Algemesí, l'IES Serpis de València i La Nostra Escola Comarcal de Picassent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia