Política

Unes 40 persones participen en l'acte de rebuig al policia que es va pixar sobre una estelada

Els organitzadors condemnen uns fets que consideren “vergonyosos” i reclamen responsabilitats

Entreguen tres estelades i un orinal al propietari del pub de Calella on es van produir els incidents

Unes quaranta persones han respost aquesta tarda a la crida de l'assemblea local de l'ANC, la CUP i la plataforma Calella Decideix Independència a l'acte de rebuig al policia nacional que dimecres passat es va pixar sobre una estelada . Els convocants han ideat una protesta amb un gran sentit de l'humor però no exempta de crítica.

Han entregat al propietari del pub Golden Gloves, a qui van agafar l'estelada, tres estelades més per restituir-la i un orinal perquè “qui necessiti pixar no hagi de sortir al carrer”. Els organitzadors han tornat a condemnar uns fets que consideren “vergonyosos i condemnables”, han reclamat responsabilitats i han criticat que ni Mossos ni policia local interposessin cap denúncia “malgrat que orinar al carrer va contra l'ordenança de civisme”.

“No caurem en la provocació quan estem tan a prop d'aconseguir la nostra llibertat, però no deixarem de denunciar tot allò que ens ataqui com a poble”, han sentenciat els convocants de l'acte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia