Educació

Conflicte per la llar d'infants de Riells i Viabrea

Els gestors diuen que el consistori els vol fer fora, i Bagot hi veu electoralisme

La gestió de la llar d'infants municipal de Riells i Viabrea ha provocat un conflicte entre els gestors i l'Ajuntament. La cooperativa de treball que dirigeix l'equipament acusa el consistori de voler-los apartar de la feina i estalviar-se la indemnització dels 17 anys que encara els queden de concessió. En canvi, l'alcalde, Josep Maria Bagot (ERC), veu afany electoralista en les crítiques. Recorda que l'equip de govern (ERC i PSC) assumeix despeses habituals, com ara llum o neteja, i fa bestretes de manera freqüent als gestors abans que la Diputació els transfereixi les subvencions.

Paula Andreu Feliubadaló és una de les cooperativistes i treballadores. Diu que el consistori els sotmet a un “ofec econòmic” i que els pressiona perquè desisteixin del seu projecte educatiu, iniciat el 2002. “Hi ha un dèficit d'uns 40.000 euros.” Per l'alcalde, el problema va més enllà dels números. Bagot sosté que mantenen un servei “no obligatori” i afirma que els gestors s'estan excedint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia