La Generalitat retransmet el cara a cara entre Kàrpov i Kaspàrov

La Generalitat retransmetrà en exclusiva, a través del seu portal www.gva.es, els tornejos d'escacs entre Anatoli Kàrpov i Garri Kaspàrov, que es disputaran a partir de hui i fins al pròxim dijous a la Ciutat de les Arts i les Ciències amb motiu de la celebració del certamen «València, bressol dels escacs moderns» amb què es pretén reivindicar l'origen valencià dels escacs actuals.

A més, amb la finalitat que els aficionats puguen seguir els moviments dels dos contrincants, al costat de la pantalla de retransmissió del torneig s'ubicarà un tauler d'escacs virtual amb els moviments de les fitxes, de manera que els espectadors, a més de seguir la partida, podran retrocedir en els moviments, opció molt útil en cas de les persones que s'hi conecten amb la partida començada.

La Generalitat estima que el seguiment del cara a cara entre les dues grans figures dels escacs a través del seu portal pot arribar a una audiència de deu milions d'internautes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.