cultura

Setze projectes aspiren als Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona

Els guardons del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya a la demarcació de Girona es lliuraran el 5 de juny

Es van presentar 61 propostes a la 18a edició

Setze projectes han estat seleccionats pel jurat, entre les 61 propostes presentades, per participar en la 18a edició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona, que organitza la el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) a la demarcació de Girona. Els projectes guardonats es donaran a conèixer en un acte públic que tindrà lloc la seu del COAC de Girona el divendres 5 de juny (19.30 h).

Els nou projectes de la categoria d'arquitectura són rehabilitacions o reformes, habitatges unifamiliars aïllats i equipaments públics com ara la nova biblioteca Carles Rahola de Girona. Pel que fa a urbanisme i paisatge, les dues obres seleccionades són adequacions d'espais exteriors. Els cinc candidats d'espais efímers són projectes expositius i patis de Girona, Temps de Flors.

El jurat dels premis, presidit per Matija Bevk (Eslovènia), i integrat per Anna Bach, Xevi Bayona i Pere Joan Ravetllat com a vocals, destaca la qualitat de les obres presentades, la llibertat dels plantejaments, la creativitat de la seva concepció i l'alt nivell de la seva realització.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia