Educació

Creen a la UdG una càtedra de ciències i humanitats

Portarà el nom de Doctor Bofill i neix amb l'objectiu de facilitar l'acostament d'aquestes dues branques del coneixement i fer-ne transferència a la societat

L'Auditori de Girona va ser el marc ahir a la tarda de la presentació de la càtedra de ciències i humanitats Doctor Bofill. La càtedra, constituïda per la clínica Bofill en col·laboració amb la Universitat de Girona (UdG), serà dirigida pel professor Francesc Miralpeix Vilamala, adscrit a la Facultat d'Història de l'Art.

Neix amb dos objectius principals. Per una banda, “l'acostament de les diferents especialitats de ciències i lletres, creant espais i territoris comuns, de fàcil trànsit, per a especialistes de tots dos mons”. L'altre objectiu que es marquen és el de realitzar un retorn a la comunitat de la feina feta: “Oferir a la societat gironina l'enriquidora experiència del continuat tracte amb països amb desenvolupaments culturals, socials i econòmics molt diferents del nostre.”

En l'acte va haver-hi una conferència a càrrec del professor Carlos Garcia Gual, catedràtic de filologia grega de la Universitat Complutense de Madrid, amb el títol El mite de Prometeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia