Política

La PAH ocupa a Sabadell un bloc de 27 habitatges d'obra nova

L'edifici pertany a una empresa constructora que no ha pogut vendre ni llogar els pisos

El bloc portava quatre anys buit

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell (PAH) ha ocupat un bloc de nova construcció de 27 habitatges, situat al carrer Puig i Cadafalch de la localitat vallesana.

L'edifici portava quatre anys buit i pertany a una empresa constructora que no ha pogut vendre ni llogar els pisos, segons la PAH.

Per l'entitat, aquest bloc simbolitza les empreses privades que de la mà de les entitats financeres han protagonitzat un model d'especulació urbanística que ha conduït a la dramàtica situació en la qual ara es troben moltes famílies.

La plataforma antidesnonaments ha indicat que amb aquest ja són quatre els blocs que s'han ocupat a Sabadell. L'anomenada Obra Social de la PAH destaca que ha ocupat un total de 17 edificis “en els que més de 2.500 persones que les entitats financeres i els poders públics han deixat al carrer tenen un sostre on viure-hi”.

També assegura que el problemes segueix creixent davant la passivitat del govern i que ja no són famílies incapaces de pagar una hipoteca les que es queden sense habitatge, sinó que augmenten els casos d'impagament de lloguer de famílies sense ingressos ni possibilitats d'aconseguir un habitatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia