Societat

El concurs de murals de Blanes aplega 900 escolars

Els alumnes de les escoles Cor de Maria i Napoleó Soliva van guanyar el primer premi

Organitzat per l'Ajuntament, arriba a la seva 28a edició

El 28è concurs de murals al carrer de Blanes, organitzat per l'àrea de Cultura i Festes de l'Ajuntament, va aplegar dissabte prop de 900 escolars al passeig de la Mestrança.

Els guanyadors dels dos primers premis, en les dues categories de 8 a 10 anys i d'11 i 12 anys, són alumnes del col·legi Cor de Maria i de l'escola Napoleó Soliva, respectivament.

Els guanyadors, en les seves respectives categories, són: Pablo Gordillo, Arnau Font, Julien Mejías, Marc Fluvià i Víctor Cayuella, del col·legi Cor de Maria (categoria 3r i 4t de primària), i Thaïs Salgado, Aminata Samasa, Ainhoa Escamilla, Carol Navarro i Sara Pérez, de l'escola Napoleó Soliva (categoria de 5è i 6è).

En la categoria de 3r i 4t, el segon lloc va ser per a Hèctor Fàbrega, Víctor Domènech, Olga Obiols, Ivan Agudo, Gal·la Mora i Alba Pidemunt, de l'escola Joaquim Ruyra, i l'accèssit, per a Maria Izquierdo, Jana Pérez, Paula Pérez, Ariadna Garrido, Aina Martimpé i Bagomila Traikova, de l'escola Sa Forcanera.

Entre els escolars de 5è i 6è, el segon lloc va ser per a Marçal Robert, Arnau Grau, Iris Robles, Joaquim, Anna Jové i Nerea Sánchez, de l'escola Cor de Maria, i l'accèssit, per a Andrea Lupiáñez, Lucía Guirao, Abril Bernal i Victòria Gil (col·legi Cor de Maria).

En l'organització del concurs va col·laborar l'Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa i l'AMPA de l'escola Sa Forcanera.

Per quart any consecutiu, també es va tenir el suport de l'empresa Alpino, que va cedir el material de pintura i també els premis, que consisteixen en diversos lots de dibuix i pintura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia