cultura

L'ànima d'Édith Piaf, al Tívoli

En el centenari del naixement d'Édith Piaf, Anne Carrere defensa un repertori de la cantant acompanyada per quatre músics i fotografies inèdites de la mítica artista projectades com a fons de pantalla. Piaf! Le spectacle, que suma 120 funcions de gira arreu del món aquest 2015 (Canadà, Estats Units, est d'Europa, Corea...), farà tres úniques funcions al Tívoli, del 12 al 14 de juny, i una actuació el 16 d'agost al Castell de Peralada (l'endemà que es tanqui el festival).

Carrere no pretén imitar Piaf –“és inimitable”, diu–. Però manté un to personalíssim similar a la seva manera de cantar perquè coincideix a haver patit una infància amarga.

Piaf va escriure 400 temes. El repertori arrenca amb les menys conegudes evocant quan ella cantava amb el seu pare al carrer per guanyar-se la vida. La segona part presentarà els temes més coneguts de la cantant, il·lustrant els seus anys d'èxit artístic, que va mantenir a tota costa, tot i la seva malaltia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia