Societat

La jutge envia 6 mossos a judici pel cas Benítez i imposa fiança de 200.000 euros

La magistrada els imputa un delicte d'homicidi per dol eventual o, alternativament, d'homicidi per imprudència greu professional

La fiscalia demana 11 anys de presó per als sis agents de la policia

Una jutge de Barcelona ha enviat a judici sis agents dels Mossos d'Esquadra per la mort del veí del barri del Raval de la capital catalana Juan Andrés Benítez, que va morir la matinada del 6 d'octubre del 2013 hores després de ser detingut a les portes de casa seva.

En la sentència, la titular del Jutjat d'Instrucció 20 de Barcelona, Eva Moltó, ha decretat l'obertura de judici davant d'un jurat popular per a aquests sis agents per un delicte contra la vida d'homicidi per dol eventual o, alternativament, d'homicidi per imprudència greu professional.

Aquests sis policies, per a qui la fiscalia demana 11 anys de presó, hauran de pagar conjuntament una fiança de 200.000 euros; a més, la jutge els atribueix un presumpte delicte greu contra la integritat moral i, a dos agents més, dos delictes d'obstrucció a la justícia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia