Economia

Anuncien els premis Manel Xifra Boada

Els guardons arriben enguany a la 10a edició amb una celebració especial

Els premis Manel Xifra Boada, convocats pel Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona i Comexi Group, arriben enguany a la desena edició i per aquest motiu s'ha preparat una celebració especial pel 5 de juny al castell de Peralada, amb la presència del conseller Felip Puig.

El premi a la transmissió del coneixement tècnic i tecnològic es lliurarà a la Societat Catalana de Tecnologia de l'IEC. El premi a la trajectòria professionals s'atorgarà a Antoni Cabarrocas i Pruneda. El nou premi al grup de recerca aplicada o centre tecnològic es concedirà a la Fundació CIM. Pel que fa al reconeixement dels joves enginyers tècnics industrials que han rebut el premi al millor projecte final de carrera per l'EPS, s'ha premiat Jordi Gratacós Prunell, graduat en enginyeria electrònica industrial i automàtica, i Joaquim López Ponsa i Marc Clarà Espuña, enginyers tècnics industrials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia