Política

El ‘Catalan Weekend' canvia de dates i es farà per l'11-S

Òmnium, que insta la ciutadania a acollir estrangers perquè coneguin el procés, polititzarà més la campanya

Els actes s'havien de fer del 25 al 28 de juny

Òmnium Cultural ha decidit canviar les dates del Catalan Weekend, que estava previst que es fes del 25 al 28 de juny, i traslladar-lo a la Diada amb la intenció d'aconseguir ressò internacional i polititzar més aquesta campanya, que té com a objectiu que la ciutadania aculli estrangers a casa seva per conèixer de primera mà el procés català. Els actes es concentraran els dies 10, 11 i 12 de setembre.

Fins ara centenars de persones –no arribaven al miler– s'havien apuntat a la campanya, però l'organització d'Òmnium havia rebut diverses propostes dels participants perquè el Catalan Weekend es fes en plena efervescència de la Diada i la campanya de les plebiscitàries del 27 de setembre i així els estrangers viurien intensament la realitat política del país i també la macromanifestació de la Meridiana. “Polititzarem més els actes i posarem l'accent en la Diada, que és el millor moment per explicar el procés”, destaca un dels promotors de la iniciativa, Quim Torra.

L'acte central del Catalan Weekend serà la Festa de la Llibertat, que cada 11 de setembre organitza Òmnium a l'Arc de Triomf de Barcelona.

Els interessats a convidar estrangers es poden apuntar al web Catalanweekend.cat .

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia