Economia

Alma entra en el món de les begudes ecosaludables per continuar creixent

Surt al mercat amb quatre sabors, que estaran disponibles en el mercat estatal i internacional en el canal Horeca

En produirà 10.000 litres el primer any

L'empresa d'infusions ecològiques d'Aiguaviva, Alma, que actualment està en ple procés d'expansió a l'Estat espanyol però també en l'àmbit internacional, treu al mercat Binatural, la primera gamma de “productes ecològics saludables” que surten de la fusió de les herbes que composen els tes, les infusions i les tisanes.

Alma ha invertit prop de 100.000 euros i un any d'investigació en el desenvolupament d'aquesta nova gamma de productes, què estaran disponibles en el canal Horeca. “El nostre departament d'I+D elimina part de l'aigua, hi afegeix sucre de canya i mel per conservar totes les propietats del producte intactes fins a arribar a la seva preparació final”, expliquen els representants d'Alma. Binatural s'envasa en doypacks, que després es barregen amb aigua mineral.

Alma ha iniciat la distribució d'aquesta nova gamma en el canal Horeca malgrat que està estudiant introduir-lo a mitjà termini en el mercat de refrescs, on aquest tipus de begudes estan guanyant terreny.

L'empresa té previst produir prop de 10.000 litres en el seu primer any per duplicar la quantitat el 2016 amb nous sabors i formats.

De moment ha sortit al mercat amb quatre tipus: Darjeeling & Lemon, Hibiscus, Herbal Relax i Rooibos Citrus. El Darjeeling & Lemon és un te indi, lleuger i delicat. En el gust es nota la frescor de la llimona i la dolçor de la mel, i té propietats antioxidants, estimulants i diürètiques.

L'Hibiscus, amb aroma i sabor afruitat, és una infusió de la flor d'hibisc que aporta vitamina C, calma la set, hidrata la pell i, alhora, és digestiva i antioxidant.

L'Herbal Relax, amb sabors equilibrats, aporta calma a l'organisme. És una barreja d'herbes perfumades i propietats relaxants.

I pel que fa al Rooibos Citrus, té un gust suau i dolç, amb notes de llimona, taronja i mandarina. És ideal per enfortir el sistema immunològic i aporta vitamines, minerals i antioxidants a l'organisme.

Alma va néixer a finals del 2010 amb l'objectiu de crear infusions i tes ecològics amb el millor producte seleccionat en origen mitjançant combinacions de sabors únics al mercat, dissenyats, exclusivament, pel seu equip de productors. L'empresa, que va començar amb vuit referències, ara en té 58, entre infusions i tes (incloent els seus productes per al canal Horeca i domèstic), un 90% de les quals són ecològiques.

Alma està situada a Aiguaviva i té presència en el mercat estatal, europeu, sud-americà i asiàtic. Té actualment 25 distribuïdors a tot l'Estat espanyol i distribució directa a Catalunya. L'empresa va vendre deu milions de piràmides al 2014.

LA XIFRA

100.000
euros
i un any d'investigació és el que ha invertit l'empresa Alma en la creació del Binatural.

LA XIFRA

58
referències,
entre infusions i tes, un 90%de les quals són ecològiques. Va començar amb vuit referències.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia