Societat

Tres estrenes a la Nit dels músics, a Cassà de la Selva

Un centenar d'intèrprets van participar, divendres, en la tradicional audició, que dóna el tret de sortida a la festa major

Aquest any, s'ha fet la 40a edició

En el marc de la festa major, Cassà de la Selva va viure, divendres al vespre, un dels esdeveniments més emblemàtics i tradicionals del municipi: la nit dels músics cassanencs. Al voltant d'un centenar de músics es van trobar al passeig Vilaret per participar a la festa, en la que va ser la quarantena edició, i van interpretar sardanes compostes per músics cassanencs o que toquen en alguna de les cobles del municipi.

A l'inici de l'acte, una tronada va amenaçar d'aigualir la festa, però finalment no va passar res i l'acte, que dóna el tret de sortida a la festa major, va poder desenvolupar-se sense entrebancs. Es van estrenar tres sardanes: Sardanistes del firal, d'Enric Rigau, Una vesprada d'estiu, d'Adam Torras, i Ja en portem 40, de Josep Farràs i Jordi Feliu. A més d'aquestes estrenes, els cantors de les corals Bell Ressò i Tutti Veus, sota la direcció de Montserrat Casanova, van protagonitzar l'altra novetat de la nit, acompanyant la sardana Nit d'argent, d'Antoni Mas. Com ja és tradicional, la sardana El sereno —que es va tocar dues vegades—, de Josep Coll i Ligora, va tancar l'audició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia