cultura

Anna Roig i L'Ombre de ton Chien actuen a Gualta

El programa del festival Ítaca, Cultura i Acció durà divendres els penedesencs Anna Roig i L'Ombre de ton Chien a l'escenari de la plaça de l'Església de Gualta, dins de la gira Un pas i 10 i un pas i amb un espectacle especial en el qual recordaran les primeres versions de chanson que van interpretar i els temes més coneguts de la seva discografia.

Dins del repertori del concert, la banda inclourà temes del seu últim disc, Un pas i neu i un pas (2014), una mirada més propera a la realitat amb un ritme més reposat que reflecteix musicalment aquesta nova perspectiva.

Amb una renovada posada en escena, Anna Roig i L'Ombre de ton Chien ofereix una experiència per a tots els sentits que vol sacsejar el poble. Sempre curosos amb la seva presentació, l'aspecte visual pren més força que mai en l'estrena en directe del nou treball. Concebut com a espectacle global i amb recursos manllevats de diferents arts escèniques, l'actuació del grup vol transcendir allò estrictament musical en un escenari especial com la plaça de l'Església de Gualta.

Mostra a la Bisbal

En paral·lel, el festival continua donant suport a l'art i aquest any ho fa amb Jordi Bofill, que el mateix 5 de juny a les 20 h inaugura el treball Cosmos Art a l'espai expositiu del Castell Palau de la Bisbal d'Empordà. La mostra es podrà gaudir del 5 al 28 de juny i consta de les seves últimes obres. També s'hi podran veure les seves darreres col·laboracions amb artistes d'arreu del món, com ara el japonès Mehata Hiroshi - Sentimental Legend (Tòquio - Japó)i l'americà Psydrack - Carlos Villaseñor (Virgínia - USA).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia