Serveis

Divuit restaurants a les jornades del suquet de peix de Blanes

La vila de Blanes és l'escenari de la vuitena edició de les Jornades Gastronòmiques del Suquet de Peix de sa Palomera. L'esdeveniment culinari durarà tot el mes de juny i aplega divuit restaurants, un més que l'edició anterior.

Els preus dels menús que s'ofereixen van des de 30 euros fins a 46 euros, incloent en el preu el suquet de peix, entrants, menús degustació, postres i cava o vi. A més, tots els participants de les jornades rebran un val per fer una visita gratuïta guiada per la vila. Els tiquets s'hauran d'anar a buscar a l'oficina de turisme i es podran gastar durant l'estiu.

Amb motiu de la campanya, cada restaurant, dels divuit que hi participen, regala dues entrades per al jardí botànic Marimurtra, dos menús de suquet de peix i dos lots de cava –un de Laviret i l'altre de Ses Vernes.

L'objectiu és, segons els organitzadors, promocionar aquest plat típic de la zona. “Un menjar que feien tradicionalment els pescadors quan anaven a feinejar amb les barques d'arrossegament o les de teranyina, amb fogonets de carbó, reunits a la popa del vaixell”, diu el veterà cuiner Toni Murcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia