Societat

Nit de multituds al Blanes 12 amb la Shopping Night

Se celebra fins avui amb tota mena d'activitats culturals, esportives i d'oci destinades a totes les edats

Aquest any hi han participat 140 empreses

El tret de sortida de la quarta edició consecutiva del Blanes 12, que va tenir lloc divendres amb la Shopping Night, va omplir amb milers de persones el centre de la vila. L'acció promocional reivindica Blanes com a ciutat comercial, turística i cultural, oferint productes, serveis, activitats i ofertes a preus molt atractius i amb descomptes.

La primera de les tres jornades del Blanes 12 –se celebra fins avui diumenge–, que per segon any coincideix amb el primer cap de setmana de juny, ha estat, una vegada més, una nit de festa, amb una afluència que, a mesura que s'anava fent fosc, era cada cop més nombrosa. Es tractava de firar-se amb promocions i ofertes que es podien trobar als 90 comerços oberts fins a la mitjanit –moda, perfumeries, llenceria i complements, entre d'altres; o bé reposar forces en qualsevol dels 27 locals de restauració que s'han adherit a l'experiència, alguns dels quals han amenitzat la vetllada amb música en viu. Blanencs i visitants van gaudir de promocions, ofertes i descomptes passejant pel centre de la vila, que es va tallar al trànsit en els carrers principals per facilitar que els vianants passegessin amunt i avall en una jornada plenament festiva. Organitzat per l'Ajuntament i l'Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), Blanes 12 disposa del suport de diverses entitats, empreses, comerços i establiments que s'han sumat a la iniciativa. En total, hi participen 140 empreses i serveis.

En la quarta edició de Blanes hi ha més de 70 activitats. Entre les novetats d'ahir, hi havia la possibilitat de practicar pàdel surf, així com l'exposició i concurs de bonsais instal·lats a la plaça Solidaritat fins al vespre. Els tallers gratuïts infantils i per a adults van ser altres dels nous al·licients que hi va haver ahir, però també que es podran gaudir al llarg del dia d'avui. Taller de reciclatge, de maquillatge i de màscares, així com també de sabons i de pintura. A més, hi va haver tota mena d'activitats culturals i esportives per a tots els gustos i edats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia