El Sabadell fitxa Arnal (ex-Girona) per suplir Pradas

L'excapità del Girona (29 anys) estava sense equip, va firmar ahir, i avui ja s'entrenarà amb Moya

Diumenge passat Ramon Moya reclamava amb certa vehemència el fitxatge urgent d'un davanter per suplir la baixa per lesió de llarga durada de Raül Pradas, i ja el té. Ahir a última hora del vespre Arnal Llibert va firmar el contracte amb el Sabadell, i avui mateix ja podrà entrenar-se amb els seus nous companys.

Arnal Llibert Conde, davanter gironí de 29 anys –que va ser pare per primer cop fa just una setmana–, estava sense equip des que fa un mes va rescindir el contracte amb el Girona –en el qual era capità–, que l'havia descartat i va fer tota la pretemporada apartat del grup. Des de llavors Arnal s'ha estat entrenant amb el Llagostera de tercera divisió per no perdre la forma. Per tant, si Moya veu que Arnal està en condicions, ja el podria convocar per al partit al Miniestadi d'aquest diumenge. Arnal és davanter centre pur i serà un recurs més que necessita el tècnic al davant. El Sabadell ja el va voler fitxar aquest estiu –abans de la lesió de Pradas–, però els problemes per marxar del Girona ho van impedir. El nou davanter arlequinat, però, ha signat el contracte amb una clàusula que li permetrà marxar al desembre si li arriba una oferta d'una categoria superior pagant una indemnització al Sabadell. El currículum d'Arnal és força extens: Espanyol B, Leganés, Elx, Lleida, Racing de Ferrol, Còrdova, Sant Andreu, Girona i, ara, Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.