Política

Tomàs, d'ERC, investit alcalde d'Amposta

La participació i la transparència, principals eixos del nou govern

Enmig d'una gran expectació, amb una sala de plens plena a vessar, el republicà Adam Tomàs va ser proclamat alcalde d'Amposta amb 13 vots a favor, els dels 11 regidors de la candidatura que encapçalava, Esquerra d'Amposta, i els dels 2 regidors socialistes. Els 7 regidors convergents van votar la seva candidata, Manolita Cid (després que l'exalcalde, Manel Ferré, renunciés a l'acta de regidor), i el regidor de Plataforma per Catalunya va votar en blanc. En un emotiu discurs, el nou alcalde ampostí va estendre la mà a tots els grups i va mostrar la seva “voluntat de refer els ponts de diàleg i consens perquè Amposta ho mereix i ho necessita”. Tomàs va recordar que la participació, la transparència, el rigor i el consens seran els principals eixos del seu govern en un mandat que posa fi a 28 anys de govern de CiU a la capital del Montsià.

El nou alcalde també va tenir paraules de reconeixement per a tots aquells que durant els darrers 28 anys han governat la ciutat i va recordar els dos alcaldes republicans que l'han precedit en el càrrec. En acabar l'acte, el nou alcalde i alguns regidors de l'equip de govern van penjar una estelada al balcó de l'Ajuntament ampostí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia