Política

La direcció d'Unió aprova iniciar converses només amb CDC, malgrat el resultat de la consulta

Espadaler assegura que les negociacions es faran amb el soci de la federació sobre la base del que ha estat referendat a la consulta interna i d'acord amb la condicions de la pregunta

Vuit dels dinou membres del comitè de govern del sector sobiranista s'oposen a fer aquest pas perquè volen ampliar les negociacions amb entitats com l'ANC i Òmnium per sumar-se al seu full de ruta

El comitè de govern d'Unió (UDC) ha aprovat per 19 vots a favor i 8 en contra “obrir converses” amb CDC sobre el full de ruta a seguir en “base a les condicions de la pregunta”, que ha estat referendada per “majoria” del 50,3% dels militants (1.333) que van participar en la consulta interna d'aquest diumenge davant el 46,7% dels que van votar en contra de la pregunta (1.238) . Així ho ha explicat el secretari general d'UDC, Ramon Espadaler, en roda de premsa després de la reunió del comitè de govern que s'ha celebrat aquest migdia per valorar els resultats de la consulta.

Espadaler ha volgut emfasitzar que 19 membre del comitè de govern han estat a favor d'obrir negociacions només amb CDC i d'acord amb les condicions presentades a la pregunta, mentre que el sector sobiranista (que són vuit membres del comitè de govern) s'ha oposat a fer aquest pas perquè apostaven per obrir diàleg també amb les entitats que van signar el full de ruta ratificada també per CDC, és a dir, l'Assemblea Nacional, Òmnium Cultural i Esquerra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia