Infraestructures

L'estació de tren de Mataró, en obres

Els treballs, a càrrec de Renfe, serviran per rehabilitar-ne la façana i no suposaran cap afectació per als usuaris

L'estació de tren de Mataró, situada al peu de l'N-II, està en obres. Segons ha explicat Renfe, aquests treballs tenen com a intenció “rehabilitar-ne la façana i la marquesina principal”. Aquestes obres van començar a finals de juny i està previst que s'allarguin uns tres mesos, aproximadament. La companyia ferroviària ha volgut subratllar que els treballs no tindran cap afectació sobre els usuaris d'aquest transport ni afectaran la circulació dels trens per la capital del Maresme.

Renfe, a més, ha volgut deixar clar que els treballs que es duen a terme a l'estació de Mataró “són, senzillament, un rentat de cara i manteniment”, i en tot moment ha descartat que s'hi hagi detectat cap deficiència estructural que hagi motivat una intervenció d'aquestes característiques. “L'edifici de l'estació està en bon estat”, conclou l'empresa, que també ha explicat que aquestes reformes tenen un cost d'un 67.000 euros, aproximadament.

Per tirar endavant aquesta obra, s'ha hagut d'aixecar una bastida al voltant de la façana de l'estació i s'ha recobert amb una xarxa perquè no afecti els usuaris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia