Eduardo Cerezo deixarà de ser el director de l'aeroport de Girona i el substituirà el lloretenc Lluís Sala

El canvi es farà d'aquí a un mes, però Cerezo continuarà vinculat a les instal·lacions

Cerezo va començar en el càrrec l'1 de juliol del 2005, i ha viscut en primera persona l'espectacular creixement de l'aeroport gironí, amb Ryanair, i ha dirigit l'adaptació de les instal·lacions a la nova realitat: nous aparcaments, millores a la pista, modernització de la terminal... A aquest càrrec després se li va sumar el de director del grup est d'aeroports d'AENA, format, a més de l'aeroport de Girona, pels de Reus, Sabadell, València, Saragossa, Osca, Menorca, Son Bonet de Mallorca i Eivissa. Aquesta suma de càrrecs va fer que Cerezo optés per demanar el relleu al capdavant de l'aeroport gironí, si bé la política d'AENA també és la d'anar renovant els càrrecs cada cinc o sis anys: «Portava els dos càrrecs alhora, i en un aeroport com el de Girona això ja és més difícil. Estava esgotat físicament, perquè en un aeroport, tu, com a director, ets el motor, i això comporta un desgast molt important», va explicar l'encara director. Cerezo va tenir paraules d'agraïment per la col·laboració que ha rebut durant aquests anys, i va dir que sempre es mirarà l'aeroport gironí de manera especial. De fet, el seu objectiu és continuar treballant des de les instal·lacions de Vilobí, on recentment es va inaugurar el nou bloc d'oficines, i mantenir la direcció del grup est a Girona. Cerezo va explicar que després de més de quatre anys, «el més gros ja està fet, per tant ara tocava marxar, i que entrés una persona nova amb un nou marge de millora».

Lluís Sala, nou director

Lluís Sala serà el seu substitut. Sala, de 55 anys, va néixer a Lloret de Mar i és enginyer superior aeronàutic. El 1988 va entrar a l'OAAN (Organismo Autónomo Aeropuertos Nacionales), l'ens predecessor d'AENA, i ha desenvolupat la seva trajectòria a l'aeroport de Barcelona, d'on era el responsable de l'oficina de transició.

LA FRASE

EDUARDO CEREZO
DIRECTOR DE L'AEROPORT DE GIRONA
«Portava dos càrrecs alhora, i en un aeroport com el de Girona això ja és més difícil. Estava esgotat físicament»
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.