Economia

Les borses xineses tanquen en vermell en una sessió marcada per la volatilitat

Els parquets han iniciat la jornada amb una lleugera recuperació però amb molts alts i baixos després de les mesures d'urgència anunciades pel Banc Central de la Xina

L'índex Nikkei de Tòquio tanca amb un increment del 3,26%

Les principals borses asiàtiques, a excepció de Tòquio, han tancat la jornada en negatiu pels dubtes que es mantenen sobre l'economia xinesa, encara que les retallades han sigut més moderades que eles experimentades en els dos últims dies.

Els parquets xinesos han obert aquest dimecres en negatiu tot i que després han virat en verd. En l'últim tram de la jornada, però, han tornat a situar-se en signe negatiu.

En concret, la Borsa de Xangai, la més important de la Xina, ha conclòs la sessió amb un descens de l'1,3%, fins els 2.927 punts, mentre que la Borsa de Shenzhen, la segona més important, ha caigut un 2,9%, fins els 9.899 punts.

L'índex CSI300, que agrupa les companyies més importants que cotitzen a Xangai i Shenzhen, tancava la sessió amb pèrdues pròximes al 0,6%, fet que ha portar l'indicador a situar-se fins els 3.025 punts.

La Borsa de Hong Kong, per la seva banda, ha tancat la jornada amb una caiguda del 0,7%.

Tòquio

La Borsa de Tòquio s'ha recuperat aquest dimecres. L'índex Nikkei ha tancat aquest dimecres amb una pujada de 579,73 punts, un 3,26%, i s'ha situat en les 18.386,43 unitats.

El segon indicador, el Topix, que agrupa la majoria de les empreses tecnològiques, ha avançat 46,32 punts, un 3,23%, fins les 1.478,97 unitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia