L'entorn de Can Cabanyes guanya voreres més amples

La remodelació dels entorns de la masia de Can Cabanyes, que s'estan duent a terme amb fons procedents del pla Zapatero, permetran alliberar més espais per a les voreres i obrir un nou pas de vianants entre Can Cabanyes i el dipòsit municipals de vehicles. Les obres d'aquest vial estan força avançades i els veïns de la zona ja l'han començat a fer servir. Pel que fa als entorns de la masia, que fa les funcions de centre cívic i d'oficina municipal del districte 2, està previst instal·lar una tanca metàl·lica transparent que resseguirà el perímetre dels jardins que envolten l'equipament. Els treballs permetran donar continuïtat a l'avinguda de Salvador Espriu amb la mateixa amplada de vorera en aquest darrer tram. D'aquesta manera es consolida la imatge de bulevard, que neix a l'altura del centre comercial Màgic Badalona, tal com explica el director de l'àrea d'Urbanisme i Territori, Jaume Tomàs, que afegeix que les voreres tindran una amplada de deu metres i que l'accés dels vehicles al recinte de Can Cabanyes es farà per una nova entrada que s'habilitarà en aquest tram de carrer. El que fins ara havia estat l'entrada per a vehicles i vianants a la rambla de Sant Joan, a tocar de l'ermita del Sant Crist, serà a partir de la finalització de les obres només per a vianants i es construirà una nova porta d'entrada. Es dóna el cas que en aquest punt hi ha un lledoner centenari que fa més de divuit metres d'alçada i que recentment s'ha incorporat al catàleg d'arbres d'interès local.

La vorera de la rambla de Sant Joan també s'ampliarà i serà de deu metres en aquest tram, i està previst construir un mur de contenció per salvar el desnivell entre els jardins de Can Cabanyes i el lateral de l'autopista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.