cultura

Clara presentarà demà a Girona el seu segon disc

La cantautora estrenarà els temes de ‘moltClara' a l'auditori de la Casa de Cultura

Hi intervindran Francesc Sánchez Carcassés i Salvador García-Arbós

La cantautora garrotxina Clara presentarà demà el seu segon disc, moltClara (Temps Record), a l'auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona (20 h, tres euros), que tindrà com a presentadors excepcionals els periodistes Francesc Sánchez Carcassés i Salvador Garcia-Arbós. Clara, nom artístic de la també periodista Clara Sánchez-Castro (Sant Joan les Fonts, 1972), actuarà acompanyada en aquest concert per bona part dels músics que van participar en la gravació: Marc Mas, pianista i productor del disc; Pedrito Martínez, baix; Enric Canada, percussió, i Jordi Aguilar, guitarra. També pujarà a l'escenari el raper gironí Saiko, que ha col·laborat a Respira, primer single i videoclip del disc, realitzat pel blanenc Javier García, que també ha produït aquest tema. Clara presentarà també el disc a Olot, la ciutat on viu, en un concert que tindrà lloc el 9 de gener vinent a El Torín, coincidint amb el llançament del segon videoclip, L'amor líquid, en el qual fa un duet amb el cantant bisbalenc Miquel Abras.

“A moltClara ja no sóc la cantautora clàssica del primer disc, Autoretrat (2011). Aquí hi ha reflectides un ventall molt més ampli de les músiques que m'agraden, des del pop i el folk a l'havanera”, diu Clara, que ha aconseguit que tres cançons seves hagin sonat, interpretades per grups diferents, a la cantana d'havaneres de Calella de Palafrugell. En aquesta línia, a moltClara hi ha cançons com ara El dia que coneguis el mar i La pell freda, amb música d'Antoni Mas, que va produir el primer disc de Clara i ara ha passat el testimoni al seu fill Marc. “Ell toca tots els pals i ha captat molt bé la música que jo volia fer, tal com sonava al meu cap”, diu la cantant, que subratlla que el disc té moments nostàlgics i romàntics, però també sonoritats rockeres.

Present en totes les plataformes digitals, el disc acaba amb un tema en anglès, Little warrior boy (Petit guerrer), basat en la història real d'en Martí, un nen de sis anys que va morir víctima d'un càncer, a partir d'un poema que li va dedicar el seu pare.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia