Salut

Dos ferits en l'incendi a una empresa de reciclatge a l'Arboç

Un d'ells pateix cremades entre el 20% i el 30% del cos i és evacuat a l'hospital de la Vall d'Hebron

Els mateixos treballadors aconsegueixen apagar el foc

Dues persones han resultat ferides de diversa consideració en l'incendi que s'ha produït aquest dimecres en una empresa de reciclatge a l'Arboç, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

L'incident ha tingut lloc poc després de els tres de la tarda, quan una petita deflagració ha desencadenat un foc que ha cremat la cinta de reciclatge d'aerosols i ha afectat dos dipòsits de dissolvents. El foc ha estat apagat pels mateixos treballadors i, un cop al lloc, els Bombers, han acabat d'extingir l'incendi i han revisat els danys.

Dos treballadors han resultat ferits en l'incendi. Un d'ells ha patit cremades entre el 20% i el 30% del cos i ha estat traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron. L'altre ha estat evacuat a l'Hospital del Vendrell.

L'empresa afectada, dedicada al reciclatge, està situada al carrer Tallers del Polígon del Foix. Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han mobilitzat pel sinistre, així com dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i efectius dels Mossos d'Esquadra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia