Societat

El germà petit del congrés que uneix emprenedors i inversors

Els emprenedors presenten els seus projectes innovadors per a mòbils en espera d'atraure l'interès dels inversors. Així funciona la plataforma de mecenatge 4 Years from Now (Quatre Anys des d'Ara, per les seves sigles en anglès), que aquest any arriba a la tercera edició.

L'esdeveniment, que se celebra en paral·lel amb el Congrés Mundial del Mòbil, representa una oportunitat per a les empreses tecnològiques emergents que tenen un potencial per créixer molt gran però que no disposen de la inversió necessària per desenvolupar la seva idea. Index Ventures, Sandbox Partners i Notion Capital són algunes de les firmes inversores que estan presents a l'exposició per establir negoci amb les start-ups tecnològiques amb més talent.

El congrés té lloc a la Fira de Montjuïc i aplega més de 500 inversos i 12.000 assistents, una xifra que dobla el nombre de participants de l'any passat.

L'augment de la importància de la cita ha quedat palès amb la visita del cofundador de Viquipèdia, Jimmy Wales, i la del cofundador d'Android i soci inversor de Google Ventures, Rich Miner.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia