Medi ambient

Protesta a Berga pel canvi de lloc dels contenidors

La reorganització dels contenidors a Berga ha generat malestar. Alguns veïns de la ciutat no estan d'acord amb el canvi d'emplaçament dels contenidors i ho fan palès, des de fa uns dies, dipositant les bosses d'escombraries a terra, en zones on abans hi havia contenidors. Alguns del punts on s'han detectat aquestes accions són al carrer Comte Oliba i al carrer Guillem de Berguedà.

Els veïns d'aquestes zones es queixen que els contenidors s'hagin desplaçat uns metres arran de la reorganització en illes. Aquest nou repartiment permet que els diferents tipus de contenidors (rebuig, matèria orgànica, envasos, vidre i paper i cartó) quedin agrupats en punts concrets de la ciutat per fomentar el reciclatge.

El Consell Comarcal, principal impulsor de la iniciativa, és conscient del malestar que ha generat. “Hem detectat certs malestars, i també ens han arribat suggeriments. Ho estem estudiant tot plegat per acabar de polir el servei”, ha explicat el conseller comarcal de Medi Ambient, Xavier Francàs, a Ràdio Berga i a Aquí Berguedà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia