Successos

Busquen el lladre que va malferir dos ancians entre els usuaris del tren i el TAV

Els Mossos ensenyen la imatge de l'agressor captada per una càmera a vianants i viatgers del tren per si poden ajudar-los per identificar-lo

Els Mossos d'Esquadra investiguen si el lladre que el diumenge 17 d'abril al vespre va malferir dos ancians a Girona havia arribat amb tren o bus a la ciutat. Per això, segons va avançar ahir la Cadena Ser, diumenge els mossos van anar a l'estació i van mostrar les fotografies del sospitós als viatgers del TAV que arriba a dos quarts de nou del vespre de Barcelona i els van preguntar si recordaven haver-lo vist al tren el diumenge anterior, que va ser el dia de les agressions. Els Mossos disposen d'imatges del lladre captades per una càmera de seguretat a l'escenari de l'última agressió: a l'avinguda Sant Narcís, on va atacar violentament una dona de 72 anys, que continua ingressada a la UCI en estat molt greu.

La primera agressió es va produir pels volts de les nou del vespre, a l'avinguda Santa Eugènia, on va agredir a cops de puny un home de 82 anys, que també continua hospitalitzat encara, per agafar-li la cartera. Els dos escenaris són poc allunyats l'un de l'altre i relativament propers a l'estació d'autobusos i de tren de la ciutat. Els Mossos han començat a mostrar les imatges als entorns de l'estació i als viatgers del tren, després d'analitzar-les en l'àmbit policial i no haver aconseguit identificar el sospitós. Un cop descartat que es tracti de cap malfactor conegut de la ciutat, han optat per demanar la col·laboració ciutadana per si algú pot aportar pistes sobre qui pot ser, amb la hipòtesi que es pot tractar d'algú de fora que acabava d'arribar a la ciutat.

El lladre és un home blanc, alt i ferreny, que anava ben vestit, amb una caçadora de la marca
Nike. Tot fa pensar que és esquerrà.

LA DATA

17.04.16
Un lladre
molt violent va malferir dos ancians a Girona amb qüestió de mitja hora de diferència.

LA XIFRA

82
anys
té l'home que va ser atacat pel lladre i la dona en té 72.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia