Medi ambient

Millores en la recollida de residus a l'Horta

L'Ajuntament de Lleida preveu reformar tots els punts de recollida de residus a l'Horta, mitjançant un disseny que integri millor en el paisatge les illes de contenidors que permetran la recollida d'escombraries i el reciclatge, i evitar els abocaments de materials que es fan de manera incorrecta.

La comissió de l'Horta de la Paeria va debatre ahir aquest servei, que consta d'un contenidor de residus sòlids urbans de mitjana per cada 18 habitants i un contenidor de fracció selectiva per cada 109 veïns de les partides.

El buidatge dels contenidors es porta a terme
cada dos dies, al matí, en diferents itineraris per arribar als 300 contenidors de residus sòlids urbans, un total de 134 contenidors de fracció orgànica, 62 de recollida selectiva de paper i cartró, 47 d'envasos i 53 contenidors de vidre.

També hi ha un servei d'inspecció i neteja de punts negres amb petits abocaments il·legals d'escombraries i residus, que té un cost de 75.000 euros, segons va criticar ERC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia