cultura

Oci

Santpedor organitza un peculiar concurs de llançar mòbils antics

El Centre Excursionista Santpedor organitza avui dins els actes previs de la Festa Major del municipi –que es desenvoluparà majoritàriament el cap de setmana vinent– un peculiar concurs de llançament de mòbils, “l'únic esport en què es poden arreglar les desavinences amb la frustració generada per aquest instrument modern”, expliquen amb molt d'humor fonts del club esportista.

És evident que hi haurà humor, però també conscienciació “cap al reciclatge”. I és que la idea és realitzar una activitat “en què l'ecologia tingui un paper destacat, reciclant els mòbils que tenim oblidats en un calaix i que a causa del seu petit volum acaben gairebé sempre barrejats amb el rebuig de les nostres escombraries”. Els organitzadors recorden que “els mòbils són petits grans contaminants, a causa de la massiva utilització que en fem, i la majoria de vegades van a parar als abocadors oberts”.

L'activitat es farà al costat del camp de futbol vell, a partir de les onze del matí. Hi haurà diverses categories: joves fins a 12 anys, homes, dones i estil lliure. En la darrera, “el jurat valorarà la indumentària i l'estil del llançament”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia