Societat

Una campanya promocionarà el turisme sostenible a Barcelona

Turisme de Barcelona va commemorar, ahir, el Dia Mundial del Medi Ambient amb diverses activitats que tenien com a objectiu crear consciència ambiental a visitants i a professionals del turisme i que suposen el tret de sortida de la campanya Des de Barcelona: cuidem el planeta. Fins al 14 de juny, les oficines de turisme de plaça Catalunya i del mirador de Colom tindran informadors especialitzats en sostenibilitat. Aquestes oficines, així com la xarxa de parcs naturals de la Diputació de Barcelona, repartiran informació i descomptes en activitats turístiques i consells per a una estada més sostenible. Turisme de Barcelona distribuirà blocs de notes amb informació i consells sobre mesures sostenibles i reciclatge. Aquesta documentació inclourà descomptes del 20% als Barcelona Walking Tours i del 50% als Barcelona Walking Tours pel Gòtic. L'oficina de plaça Catalunya tindrà un mur d'adhesions en què es convidarà els visitants a escriure missatges de conscienciació ambiental i firmar sota el lema “Des de Barcelona: cuidem el planeta”. D'altra banda, al bus turístic es convidarà a reutilitzar els auriculars que es lliuren als passatgers. El material de promoció estarà elaborat per la Fundació Rubricatus, un centre especial de treball amb persones amb discapacitat.

Barcelona va ser la primera ciutat del món que va obtenir el segell Biosphere World Class Destination, que la reconeix com a destinació sostenible que gestiona l'activitat turística de forma responsable. Ara, treballa per assumir un paper pioner a tot el món per aplicar nous requisits en la cerca del turisme sostenible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia