Singul només pagarà 200 euros de multa per haver-se tocat els genitals davant dues noies

L'Audiència l'absol de dos intents d'agressió sexual pels quals havia estat condemnat a dos anys de presó

«No es poden examinar suposicions del que hauria passat si l'acusat hagués entrat al portal. No podem endevinar l'abast de les seves intencions sexuals si hagués continuat exhibint els seus òrgans genitals i hagués continuat masturbant-se», especifica la sentència de la secció cinquena de l'Audiència. «El relat dels fets provats és l'únic marc en què ens podem moure», assenyala la sentència, i «en l'àmbit penal no estan permeses les presumpcions perquè estan proscrites». Per aquests motius, el tribunal considera apropiat condemnar Alejandro Martínez Singul a dues faltes de vexacions injustes, el castiga a pagar 100 euros de multa –100 per cada falta– i a pagar una indemnització de 2.000 euros a cada víctima. Singul tampoc es podrà acostar a les víctimes a menys de 1.000 metres durant mig any. Pel que fa al risc de reincidència de Singul, la sentència també recull que «persones com ell» haurien d'estar sotmeses «a un tractament adequat a les seves característiques en centres apropiats», i que això no està en mans d'aquest tribunal.

D'aquesta manera, l'Audiència absol Singul de dos intents d'agressió sexual, pels quals havia estat condemnat a dos anys menys dos dies de presó pel jutjat penal número 3 de Barcelona. Ja llavors, dos dies abans del judici, l'Audiència havia deixat excarcerat Singul, que estava a la presó provisionalment mentre esperava ser jutjat per haver seguit les dues noies mentre es tocava els genitals. Aleshores el tribunal ja va mantenir que l'acusat no podia ser empresonat per dos intents d'agressions que no s'havien acabat de cometre.

Els fets pels quals ha estat condemnat ara Singul van tenir lloc el 10 de maig, a la zona de l'hospital Clínic de Barcelona, quan només feia dos mesos que havia sortit d'una presó francesa, on va complir nou mesos de condemna per exhibicionisme. Era de matinada quan Singul va perseguir les dues noies mentre es tocava els genitals. Elles van refugiar-se al portal de casa seva i ell va colpejar la porta per intentar entrar a l'edifici, però no ho va aconseguir i va acabar masturbant-se mentre mirava les víctimes. Singul va mantenir la seva innocència en el judici, però una de les víctimes el va identificar com l'agressor sense dubtar.

Ara Alejandro Martínez Singul es troba a la presó preventivament per haver agredit suposadament una nena de 12 anys l'1 d'octubre, mentre estava en llibertat provisional a l'expectativa que fos ferma la sentència dels dos intents d'agressió a l'Eixample de Barcelona. Segons va explicar la menor, Singul la va seguir fins a l'ascensor de casa seva, on li va exigir que li donés els objectes de valor que portava a sobre i li va ordenar que s'abaixés els pantalons. Un soroll va fer desistir l'agressor del seu objectiu i va fugir corrent de l'edifici. Amb aquesta agressió, ja són tres els cops que Singul ha reincidit després de sortir de la presó el maig del 2007.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.