3a DIVISIÓ

SANTBOIÀ

Ramon Andreu, el nou president del Santboià, és el més jove de tercera

Ramon Andreu (41 anys) agafa les regnes del Santboià després del període de transició de 4 mesos amb el regidor Celso González (PSC)

Amb 41 anys, Ramon Andreu és el president més jove dels vint equips de tercera divisió i, segurament, un dels més joves de tot el futbol català. Dilluns passat, en la junta directiva del Santboià, van acordar que Celso González, president del club des que Jordi Casals va ser escollit president de la federació catalana (FCF), dimitia i deixava el club a les mans de Ramon Andreu, que és directiu del Santboià des de l'any 2000. «Mai m'havia passat pel cap ser president, i a l'octubre del 2008 en Jordi [Casals] em va explicar que es volia presentar a la FCF, però que igualment volia deixar el Santboià i que havia pensat en mi com a successor seu», explica.

Andreu treballa en una empresa familiar dedicada a l'alimentació i no està afiliat a cap partit polític. «L'any 2000, quan Jordi Casals va entrar al Santboià, volia gent jove en la seva junta, i m'ho va proposar; jo llavors tenia 33 anys i només era un soci del Santboià i molt aficionat al futbol català», comenta el nou president, que no pensa canviar la línia que ha tingut el club fins ara –«quan les coses funcionen, millor no tocar-les»–, i que només pensa a acabar els tres anys de mandat que queden a aquesta junta: « Després, ja veurem.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.