FUTBOL SALA / COPA DE LES NACIONS

Catalunya empata en el debut

La selecció catalana de futbol sala va començar ahir la copa de les Nacions, que es disputa a Platja d'Aro, amb un empat a dos contra Austràlia. En la primera part, amb uns 200 espectadors al pavelló, els jugadors catalans van jugar massa nerviosos i no van aconseguir marcar. Austràlia tampoc no va foradar la porteria local i es va arribar al descans amb 0-0. En la segona part, Sergio va avançar Catalunya 1-0 però poc després Austràlia empatava el partit i capgirava el marcador amb un segon gol. A 56 segons del final, Catalunya va disposar d'un doble penal que va fallar. El rebuig, però, el va aprofitar Sergio per marcar el definitiu 2-2. En els últims segons, els catalans encara van tenir dues ocasions per marcar. El seu pròxim partit tindrà lloc demà contra Santa Helena (20.30 hores), equip al qual ha de guanyar per classificar-se per a les semifinals de dissabte.

En l'altre partit jugat ahir, França es va imposar a Rússia 4-3 gràcies a un gol en els últims segons.