Web versió mòbil
Dijous, 4 març 2021
Recorda'm
Una fleca artesanal va passar del carrer dels Plats, i més tard al de Sant Francesc, a ser un imperi que exportava a la meitat del món. Avui ha tornat als orígens i ofereix pa de qualitat i artesanal
L'any 2007 es va celebrar el centenari d'un establiment estretament lligat a la vida de la ciutat, i molt especialment a la vida de la plaça Marquès de Camps
Tot i que va néixer com a fàbrica de gorres a la Rambla de la Llibertat i va obrir una botiga al carrer Nou, avui la marca continua oferint qualitat des dels establiments de Maluquer Salvador
L'any 1908, quatre germans que van veure en l'electricitat un negoci de futur van crear una empresa que, tot i les vicissituds, avui és una garantia i un referent per a tot el sector
El que va començar com un negoci de sabates a mida s'ha convertit en una botiga dedicada al material d'esport en la qual les sabates especialitzades hi tornen a tenir un paper destacat
Carme Dilmé va posar parada a les Peixateries Velles poc abans de la guerra, un període que va superar fent tota mena de feines. Al 1944 es van instal·lar a la plaça del Mercat i allà continuen
Josep Comas Ball-llovera és la tercera generació d'un negoci en què s'ha apostat per la qualitat davant de la quantitat, un dilema que no sempre ha estat fàcil de resoldre
Aquesta empresa familiar, que avui té tres botigues i a part de carn ven plats preparats, vins formatges i olis, té com a màximes la comoditat, el bon servei i la bona qualitat
En dues generacions aquest establiment del carrer Santa Clara, que manté l'art de les fórmules magistrals, ha assistit al pas accelerat de la farmàcia tradicional a la farmàcia moderna
Pàgina 1 de 4