Entrevistes

BENEDETTA TAGLIABUE
ARQUITECTA

“La bellesa és terapèutica”

A l’estudi d’arquitectes Miralles Tagliabue EMBT, a Barcelona, van per feina; hi ha un gran silenci. Benedetta Tagliabue està en una reunió. I quan surt ens costa una mica trobar una estona seguida...

JOAN SALA
PRESIDENT DE LA COMISSIÓ ORGANITZADORA DE LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

“Ens falta un gran èxit, com el que van tenir els nòrdics amb Larsson”

La Setmana del Llibre en Català no és una segona part de la diada de Sant Jordi. Ho creu fermament Joan Sala, el president d’aquesta cita que remou, i molt, el sector editorial en el darrer trimestre...

JOSEP ROQUET
Alcalde de Sant Feliu de Buixalleu (CiU)

“El catàleg de masies ha estat el nostre POUM”

“La divisió horitzontal permet als fills casar-se i viure a la mateixa masia”

“La xarxa és municipal i el 80% dels masos s’hi poden connectar”

ANTONI LLONCH ANDREU
EX ARBITRE DE PRIMERA

“El VAR és una segona oportunitat per a l’àrbitre”

“Amb aquestes quatre situacions que es revisen, no crec que es trenqui la dinàmica de joc”

TONI BOU
DOTZE VEGADES CAMPIÓ DEL MÓN DE TRIAL A L’AIRE LLIURE

“Cada any és un repte revalidar el títol”

“Potser m’adonaré més de la dimensió dels números que he aconseguit quan deixi de competir”

“S’hauria pogut acabar tot. M’ha fet pensar molt”

PERE OLIU I CASAMITJANA
alcalde d'Isòvol

“S’ha treballat molt pel poble”

El turisme i els serveis han substituït l’agricultura i la ramaderia

La millora de les carreteres ha potenciat la comarca

KHEIRA HAMRAOUI
FUTBOLISTA DEL BARÇA

“A la lliga francesa havia arribat al meu sostre”

Després de tornar a proclamar-se campiona d’Europa amb el Lió, Hamraoui va veure que era el moment de deixar el seu país

“A l’equip li faltava una jugadora del meu perfil”, diu

NÚRIA MARTÍNEZ
JUGADORA DE L’SPAR CITYLIFT GIRONA

“No jugo al 3x3 per diversió sinó per competir”

La base mataronina reconeix que els cinc mesos sense lliga se li estan fent “molt llargs” i reconeix que Laia Palau aportarà experiència i talent en un equip que vol fer passos endavant

MARC ESTEVE
CAP DE CUINA DE LA ST PAUL’S SCHOOL DE BARCELONA

“Els alumnes donen molt valor a la cuina de la seva escola”

Dirigeix des de fa deu anys l’únic menjador escolar de Catalunya que ha aconseguit el distintiu Slow Food-Km 0 i va ser el primer que va obtenir la certificació de cuina ecològica d’Intereco