En català

Oferta de cinema de l'àrea:

En català a la zona de Castellbisbal

El malvado zorro feroz

«El malvado zorro feroz»

2017. França. 83'.
Gènere: Animació
Direcció: Benjamin Renner, Patrick Imbert.
Argument: Qui cregui que el camp és un lloc tranquil i pacífic s'equivoca. Allà es poden trobar uns protagonistes animals especialment hilarants: una guineu que és mare d'una família de pollets, un conill que actua com una cigonya i un ànec que vol ser el Pare Noel.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Hotel Transilvania 3: Unas vacaciones monstruosas

«Hotel Transilvania 3: Unas vacaciones monstruosas»

2018. EUA. 88'.
Gènere: Animació
Direcció: Genndy Tartakovsky.
Argument: La família s'embarca en un creuer de luxe per a monstres perquè, per fi, el Drac pugui descansar d'ocuparse de les vacances dels altres a l'hotel. És una navegació tranquil·la per a la colla del Drac, ja que els monstres es lliuren a tota la diversió a bord que ofereix el creuer. Però les vacances de somni es converteixen en un malson quan la Mavis s'adona que Drac s'ha enamorat de la misteriosa capitana de la nau.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Jean-François i el sentit de la vida

«Jean-François i el sentit de la vida»

2018. Espanya. 90'.
Gènere: Drama
Direcció: Sergi Portabella.
Intèrprets: Max Megías, Claudia Vega, Pau Durà, Ágata Roca, Theo Cholbi.
Argument: El Francesc és un noi solitari de tretze anys que un dia a l'escola descobreix El mite de Sísif, d'Albert Camus, i queda fascinat per les idees del filòsof. El seu nou objectiu és anar a París a trobar Camus. La Lluna, una adolescent que viu el present, l'acompanya en la seva aventura amb una única condició: fer una parada per retrobar-se amb el noi francès amb qui va tenir una història l'estiu passat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Vaixells

«Vaixells»

2017. Noruega. 73'.
Gènere: Animació
Direcció: Simen Alsvik, Will Ashurst.
Argument: S'acosta una gran tempesta i l'Elies rep una trucada d'emergència de la ciutat veïna Big Harbor, demanant-li que rescati un vaixell que té problemes a la cova del Forat Negre. Com a conseqüència del seu valent rescat, li ofereixen promocionar-lo per convertir-se en el vaixell de rescat de Big Harbor. Així doncs, l'Elies ha de deixar enrere els seus amics per provar sort a la gran ciutat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Yo la busco

«Yo la busco»

2018. Espanya. 85'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Sara Gutiérrez Galve.
Intèrprets: Dani Casellas, Laia Vidal, Marta Cañas, Oriol Esquerda, Max Grosse.
Argument: El Max ronda la trentena i viu amb l'Emma, la seva amiga íntima. Una notícia inesperada causa una bretxa entre ells i fa que creixin en el Max dubtes i inquietuds que l'obliguen a sortir al carrer i abandonar-se a la nit barcelonina.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]