En català

Oferta de cinema de l'àrea:

En català a la zona de Sant Just Desvern

Detectiu Conan: Zero the Enforcer

«Detectiu Conan: Zero the Enforcer»

2018. Japó. 110'.
Gènere: Animació
Direcció: Yuzuru Tachikawa.
Argument: A la badia de Tòquio, el complex turístic i centre de convencions Edge of Ocean, acabat d'inaugurar, prepara la propera fira. L'1 de maig, abans de la cerimònia d'obertura, més de 22.000 agents de policia vigilen l'edifici quan, per sorpresa, s'hi produeix una forta explosió. El detectiu més famós del Japó, el detectiu Conan, ha de trobar-ne el culpable.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Smallfoot

«Smallfoot»

2018. EUA. 96'.
Gènere: Animació
Direcció: Karey Kirkpatrick.
Argument: Un ieti jove i llest es troba amb una cosa que pensava que no existia, un ésser humà. La notícia de l'existència dels éssers humans provoca una commoció a la senzilla comunitat de ietis, que es pregunten quines altres coses poden existir més enllà del seu llogaret nevat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Sotabosc

«Sotabosc»

2017. Espanya. 77'.
Gènere: Drama
Direcció: David Gutiérrez Camps.
Intèrprets: Musa Camara, Samba Diallo, Deborah Marin.
Argument: Musa Camara és un jove de 28 anys de Mauritània que viu als afores de Girona. No té feina ni esperança de trobar-ne, però passa les hores al bosc recollint pinyes i bruc que ven a petits empresaris de la localitat. Hi ha dies que simplement els dedica a deambular i, malgrat això, aconsegueix prendre's la vida amb humor i parsimònia, encara que hagi de lluitar per la seva supervivència de la forma més primària.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]