Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Fogars de Montclús

Con amor, Simon

«Con amor, Simon»

2018. EUA. 109'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Greg Berlanti.
Intèrprets: Nick Robinson, Josh Duhamel, Jennifer Garner, Katherine Langford, Alexandra Shipp.
Argument: Tothom mereix una gran història d'amor. Però per a Simon Spier, un xaval de disset anys, el tema és una mica més complicat: encara no li ha dit a la seva família ni als seus amics que és gai i desconeix la identitat d'un company de classe anònim de qui s'ha enamorat per internet. Resoldre els dos assumptes resultarà divertit, aterridor i canviarà la seva vida per sempre.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
El mundo es suyo

«El mundo es suyo»

2018. Espanya. 92'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Alfonso Sánchez.
Intèrprets: Alfonso Sánchez, Alberto López, Carmen Canivell, Mar Saura, Javier García-Pelayo.
Argument: El Rafi arriba a casa del Fali amb una maleta perquè la seva dona l'ha fet fora de casa. No és la primera vegada que això passa, però aquesta vegada és diferent. Al Fali li agradaria ajudar el seu amic, però té molta pressa: demà és la primera comunió del seu fill i l'únic que ha de fer com a pare és portar el vestit del nen a la finca on se celebra l'esdeveniment.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Hereditary

«Hereditary»

2018. EUA. 126'.
Gènere: Terror
Direcció: Ari Aster.
Intèrprets: Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff, Milly Shapiro, Ann Dowd.
Argument: La família Graham comença a enfonsar-se després de la mort de la matriarca. Després de la seva pèrdua, l'Annie i la seva família es veuen assetjats per una presència maligna acompanyada d'una sèrie de successos inexplicables. Una de les més afectades per la situació és la seva filla Charlie, una nena solitària que amb prou feines es relaciona amb la gent que l'envolta i que és conscient que alguna cosa estranya està passant.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Superagente canino

«Superagente canino»

2018. Estats Units-Regne Unit. 92'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Raja Gosnell.
Intèrprets: Will Arnett, Natasha Lyonne, Alan Cumming, Stanley Tucci, RuPaul.
Argument: Després del seu intent fallit de rescatar una cria de panda robada, l'oficial caní Max, un solitari i fort Rottweiler, ha de treballar al costat del Frank, un agent humà de l'FBI, i infiltrar-se en el següent objectiu dels lladres: un certamen caní a Las Vegas. Els dos agents es troben immersos en un món caní amb pedicures, Botox, depilacions brasileres i boques antiincendis xapades amb or.
Valoració crítica: [eb] [eb] [eb] [eb]
Tully

«Tully»

2018. EUA. 96'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Jason Reitman.
Intèrprets: Charlize Theron, Mackenzie Davis, Mark Duplass, Ron Livingston, Emily Haine.
Argument: La Marlo, mare de tres fills, un d'ells acabat de néixer, rep un regal inesperat de part del seu germà: una mainadera perquè l'ajudi de nit. Al principi, li sembla una extravagància, però la Marlo acaba tenint una relació única amb la Tully, una jove mainadera amable, sorprenent i, de vegades, difícil.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]