Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Gilet

Alma mater

«Alma mater»

2017. França-Bèlgica-Líban. 88'.
Gènere: Drama
Direcció: Philippe Van Leeuw.
Intèrprets: Hiam Abbass, Diamand Bou Abboud, Juliette Navis, Mohsen Abbas, Moustapha Al Kar.
Argument: Oum Yazan és mare de tres fills. La família resisteix amagada al seu pis en una ciutat de Síria. Amb coratge, s'organitzen cada dia per continuar vivint malgrat les penúries i el perill, i, per solidaritat, acullen la Halima i el Karim, una parella de veïns, i el seu nadó. Dubtant de si fugir o quedar-se, afronten el dia a dia amb esperança. Un matí, el Karim surt de casa i se sent un tret.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Cariño, yo soy tú

«Cariño, yo soy tú»

2017. França. 86'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Bruno Chiche.
Intèrprets: Aure Atika, Louise Bougoin, Stéphane De Groodt, Pierre-François Martin-Laval, Anne Benoît.
Argument: El Pierre i l'Aimée, l'Éric i la Penélope són dues parelles que mantenen una bonica amistat des de fa anys. El problema apareix quan la Penélope i el Pierre es converteixen en amants. Decideixen posar fi a la seva infidelitat, però no sense abans passar junts una última nit. Quan es desperten s'adonen que han intercanviat els seus cossos. Tots dos han de fer-se passar per l'altre perquè ningú descobreixi el seu secret.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
El buen maestro

«El buen maestro»

2017. França. 106'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Olivier Ayache-Vidal.
Intèrprets: Denis Podalydès, Pauline Huruguen, Abdoulaye Diallo, Léa Drucker, Zineb Triki.
Argument: François Foucault, de 40 anys, és professor de literatura en el prestigiós institut de París Henri IV. Tot d'una, una sèrie de circumstàncies l'obliguen a deixar el seu lloc de treball i a acceptar una plaça en un institut de l'extraradi de la ciutat, en una zona conflictiva. El François no n'espera res de bo.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El sueño de las lagartijas

«El sueño de las lagartijas»

2018. Espanya. 85'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Pedro Pérez-Rosado.
Intèrprets: María Minaya, Lola Moltó, Ximo Solano.
Argument: El Lagartija va morir fa uns anys. No obstant això, la seva dona, la Dolores, ha començat a veure'l des que li van diagnosticar un càncer. El fantasma del Lagartija hi és per ajudar-la a ella i al seu fill, desnonat.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
La casa torcida

«La casa torcida»

2017. Regne Unit. 115'.
Gènere: Suspens
Direcció: Gilles Paquet-Brenner.
Intèrprets: Max Irons, Glenn Close, Gillian Anderson, Christina Hendricks, Stefanie Martini.
Argument: Tres generacions de la família d'Arístides Leónides, multimilionari grec, conviuen en una curiosa mansió d'estructura inclinada. La rutina de la mansió es trunca quan l'Arístides és enverinat, ja que se sospita que el culpable ha de ser algú de la família. La Sophia demana llavors al Charles, un antic amant, que faci el possible per esclarir l'assassinat. El cas es complica amb més morts i pel fet que ningú té una coartada ferma.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
La delgada línea amarilla

«La delgada línea amarilla»

2015. Mèxic. 95'.
Gènere: Drama
Direcció: Celso García.
Intèrprets: Damián Alcázar, Joaquín Cosio, Silverio Palacios, Gustavo Sánchez Parra, Américo Hollander.
Argument: Cinc homes són contractats per pintar la línia divisòria d'una carretera que connecta dos pobles de Mèxic. Aquests cinc solitaris, de manera atzarosa, s'uneixen amb l'únic propòsit de guanyar una mica de diners, però sense buscar-ho, el viatge canvia la seva manera de veure i entendre la vida. En acabar el recorregut, comprenen que una línia molt fina separa el bé del mal; el riure del plor; la vida de la mort.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Leo Da Vinci: Misión Mona Lisa

«Leo Da Vinci: Misión Mona Lisa»

2018. Itàlia. 82'.
Gènere: Animació
Direcció: Sergio Manfio.
Argument: Leo Da Vinci, un jove pintor i inventor amb moltes idees al cap, s'enamora bojament de la Mona Lisa, una noia que un dia perd casa seva a causa d'un incendi. Disposat a ajudar-la, al Leo se li ocorre una aventura boja i emocionant que podria arreglar la seva situació: trobar el vaixell pirata que anys enrere va naufragar prop de l'illa de Montecristo i recuperar el fabulós tresor que es diu que amaga a l'interior.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Proyecto Rampage

«Proyecto Rampage»

2018. EUA. 107'.
Gènere: Acció
Direcció: Brad Peyton.
Intèrprets: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Akerman, Jake Lacy, Joe Manganiello.
Argument: El primatòleg Davis Okoye, un home que manté les distàncies amb altres persones, té un sòlid vincle amb el George, l'extraordinàriament intel·ligent goril·la d'esquena platejada al qual ha estat cuidant des que va néixer. Però un experiment genètic surt malament i aquest afable simi es converteix en una criatura enorme i embravida. A més, aviat es descobreix que hi ha altres animals amb la mateixa alteració.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Rabbit School. Los guardianes del Huevo de Oro

«Rabbit School. Los guardianes del Huevo de Oro»

2017. Alemanya. 76'.
Gènere: Animació
Direcció: Ute Von Münchow-Pohl.
Argument: El Max, un nen conill de ciutat, queda atrapat en una antiga escola de conills de Pasqua, envoltada per una astuta família de guineus que planeja robar l'ou de Pasqua que amaga. Amb l'ajuda de l'adorable conilleta Emmy i les lliçons d'arts marcials de la misteriosa Madame Hermione, el Max aprèn l'art secret de la màgia dels conills de Pasqua i comprèn qui és realment la seva família.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Salvador Dalí. En busca de la inmortalidad

«Salvador Dalí. En busca de la inmortalidad»

2018. Espanya. 105'.
Gènere: Documental
Direcció: David Pujol.
Argument: Documental que va més enllà del Dalí-personatge i permet acostar-se al pintor i l'home, així com als espais concebuts per ell, que tant han ajudat a configurar la seva immortalitat. El documental proposa un recorregut exhaustiu per la vida i l'obra de Salvador Dalí, i també de Gala, la seva musa i col·laboradora.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]