Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Palafrugell

1945

«1945»

2017. Hongria. 91'.
Gènere: Històrica
Direcció: Ferenc Török.
Intèrprets: Peìter Rudolf, Bence Tasnádi, Tamás Szabó Kimmel, Dóra Sztarenki, Ági Szirtes.
Argument: Un sufocant dia d'agost de 1945, els habitants d'un poble es preparen per al casament del fill del funcionari de l'ajuntament. Mentrestant, dos jueus ortodoxos arriben a l'estació de tren del poble amb unes misterioses caixes. El funcionari tem que siguin hereus dels jueus que van fer fora del poble i espera que reclamin les propietats que els van ser arrabassades injustament durant la Segona Guerra Mundial.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
A Silent Voice

«A Silent Voice»

2016. Japó. 129'.
Gènere: Animació
Direcció: Naoko Yamada.
Argument: Shoya Ishida és un adolescent problemàtic. Per combatre l'avorriment, el Shoya proposa desafiaments cada vegada més extravagants als seus companys de l'escola. Quan la Shoko, una nena amb discapacitat auditiva, arriba a l'escola a meitat de curs, el Shoya veu en ella una nova forma d'entreteniment. Encara que al principi intenta mostrar-se amigable, la seva dificultat per comunicar-se l'impulsen a fer la vida impossible a la noia.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
El insulto

«El insulto»

2017. Líban-França. 113'.
Gènere: Drama
Direcció: Ziad Doueiri.
Intèrprets: Adel Karam, Adel Choueiri, Rita Hayek, Camille Salameh, Kamel El Basha.
Argument: A Beirut, un petit incident entre un palestí musulmà i un libanès cristià augmenta fins que es converteix en un conflicte nacional que posa en relleu els conflictes històrics entre les dues comunitats.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
La tribu

«La tribu»

2018. Espanya. 90'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Fernando Colomo.
Intèrprets: Paco León, Carmen Machi, Luis Bermejo, Maite Sandoval, Arlette Torres.
Argument: La Virginia, netejadora de professió i streetdancer vocacional, recupera el fill que va donar en adopció, el Fidel, un executiu que ho ha perdut tot, inclosa la memòria. Mare i fill, al costat del grup de ball que formen les companyes de Virginia, Las Mamis, descobreixen que, tot i venir de mons molt diferents, tots dos porten el ritme a la sang.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
María Magdalena

«María Magdalena»

2018. Regne Unit. 119'.
Gènere: Històrica
Direcció: Garth Davis.
Intèrprets: Rooney Mara, Joaquin Phoenix, Chiwetel Ejiofor, Tahar Rahim, Ariane Labed.
Argument: La Maria Magdalena és una jove que busca donar un nou sentit a la seva vida. Tot i les jerarquies i regles imposades per la seva època, la jove s'atreveix a desafiar a la família i unir-se a un nou moviment social liderat per Jesús de Natzaret. Allà troba el seu lloc i inicia un nou camí fins a Jerusalem.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Perdido

«Perdido»

2017. França. 84'.
Gènere: Thriller
Direcció: Christian Carion.
Intèrprets: Guillaume Canet, Mélanie Laurent, Olivier de Benoist, Marc Robert, Antoine Hamel.
Argument: El Julien viatja constantment per feina i aquesta absència ha fet que el seu matrimoni fracassi. Un dia rep un missatge de la seva exdona, la Mathys: el seu fill de set anys ha desaparegut. Un terrible sentiment de culpa l'envaeix i decideix trobar el seu fill, costi el que costi.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Tomb Raider

«Tomb Raider»

2018. Regne Unit-Estats Units.
Gènere: Acció
Direcció: Roar Uthaug.
Intèrprets: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu, Kristin Scott Thomas.
Argument: Lara Croft és la filla d'un excèntric aventurer que va desaparèixer quan ella era encara adolescent. Ara, amb 21 anys, treballa com a repartidora i, encara que està matriculada a la universitat, gairebé no va mai a classe. Refusa complir l'última voluntat del seu pare i decideix desentranyar l'enigma de la seva misteriosa mort. Així doncs, ho deixa tot enrere per embarcar-se en una frenètica aventura.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]