Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Reus

Mamma Mia!: Una y otra vez

«Mamma Mia!: Una y otra vez»

2018. Regne Unit-Estats Units. 113'.
Gènere: Comèdia musical
Direcció: Ol Parker.
Intèrprets: Christine Baranski, Pierce Brosnan, Dominic Cooper, Colin Firth, Andy García.
Argument: A la paradisíaca illa de Kalokairi, la Sophie, que porta el seu embaràs amb dificultat, troba en les amigues de la seva mare Donna el suport que necessita. Elles li aconsellen seguir l'exemple de la seva mare.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Persecución al límite

«Persecución al límite»

2016. Regne Unit. 93'.
Gènere: Acció
Direcció: Eran Creevy.
Intèrprets: Nicholas Hoult, Felicity Jones, Anthony Hopkins, Ben Kingsley, Marwan Kenzari.
Argument: El Casey s'ha enamorat de la Juliette. Quan a la Juliette li diagnostiquen una malaltia mortal, el Casey elabora un pla per robar al Hagen, un perillós criminal, i poder pagar el tractament mèdic que salvaria la vida de la Juliette. El pla del Casey, però, no surt com ell espera. Ha d'emprendre una fugida en cotxe per tota Alemanya per salvar la vida i arribar a la Juliette abans que els homes del Hagen la trobin.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Siberia

«Siberia»

2018. EUA. 104'.
Gènere: Thriller
Direcció: Matthew Ross.
Intèrprets: Keanu Reeves, Ana Ularu, Molly Ringwald, Alex Paunovic, Boris Gulyarin.
Argument: El Lucas es dedica al tràfic de diamants i viatja a Sant Petersburg per vendre una rara varietat de diamants blaus de procedència dubtosa. Quan el tracte s'espatlla, el Lucas posa rumb a Sibèria per trobar el seu soci i recuperar els diamants. Allà coneix la Katya, propietària d'una petita cafeteria, amb qui comença una relació.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Vaixells

«Vaixells»

2017. Noruega. 73'.
Gènere: Animació
Direcció: Simen Alsvik, Will Ashurst.
Argument: S'acosta una gran tempesta i l'Elies rep una trucada d'emergència de la ciutat veïna Big Harbor, demanant-li que rescati un vaixell que té problemes a la cova del Forat Negre. Com a conseqüència del seu valent rescat, li ofereixen promocionar-lo per convertir-se en el vaixell de rescat de Big Harbor. Així doncs, l'Elies ha de deixar enrere els seus amics per provar sort a la gran ciutat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]