Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de València

El bar

«El bar»

2017. Espanya. 100'.
Gènere: Thriller
Direcció: Álex de la Iglesia.
Intèrprets: Mario Casas, Blanca Suárez, Carmen Machi, Secun de la Rosa, Terele Pávez.
Argument: Nou del matí. Un grup de persones absolutament heterogeni esmorza en un cafè al centre de Madrid. Un d'ells té pressa. En sortir per la porta, rep un tret al cap. Ningú s'atreveix a socórrer-lo. Estan atrapats.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
La cura del bienestar

«La cura del bienestar»

2016. Estats Units-Alemanya. 146'.
Gènere: Suspens
Direcció: Gore Verbinski.
Intèrprets: Dane DeHaan, Jason Isaacs, Mia Goth, Susanne Wuest, Celia Imrie.
Argument: Un executiu jove i ambiciós és enviat a rescatar el president de la seva companyia d'un idíl·lic però misteriós centre de benestar perdut en un lloc remot dels Alps suïssos. Aviat comença a sospitar que els miraculosos tractaments del balneari no són el que semblen. Quan comença a desxifrar-ne els secrets més aterridors, el seu seny comença a ser qüestionat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Rara

«Rara»

2015. Xile-Argentina. 88'.
Gènere: Drama
Direcció: Pepa San Martín.
Intèrprets: Julia Lübbert, Mariana Loyola, Agustina Muñoz, Emilia Ossandón, Daniel Muñoz.
Argument: Des de la ruptura dels seus pares, la Sara i la seva germana menor viuen amb la seva mare, que ara manté una relació amb una altra dona. Cada dia de la vida de totes elles és idèntic al que pugui tenir qualsevol altra família. No obstant això, no tothom ho veu de la mateixa manera, especialment el pare de la Sara, qui dubta que la nova situació aporti res de positiu a la vida de la seva filla.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Redención

«Redención»

2015. EUA. 123'.
Gènere: Drama
Direcció: Antoine Fuqua.
Intèrprets: Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Forest Whitaker, Oona Laurence, Curtis Jackson.
Argument: Billy Hope, campió del món dels pesos semipesants de boxa, ho té tot: una carrera impressionant, una dona bella i enamorada, Maureen Hope, una filla adorable i un estil de vida amb tota mena de luxes. Però quan el seu mànager i amic de tota la vida l'abandona, el Hope s'enfonsa i cerca l'ajuda d'un inusual salvador en un gimnàs local en decadència: Tick Willis.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Un hombre llamado Ove

«Un hombre llamado Ove»

2015. Suècia. 115'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Hannes Holm.
Intèrprets: Rolf Lassgard, Zozan Akgün, Tobias Almborg, Bahar Pars, Ida Engvoll.
Argument: L'Ove no és el típic veí amb el qual ve de gust creuar-se al barri. És un rondinaire, un pesat que insisteix fins a l'exageració a mantenir l'ordre i la disciplina, un quasi sexagenari solitari i ressentit a qui el destí ha arrabassat massa coses. No obstant això, en la vida de l'Ove alguna cosa està a punt de canviar. Una sèrie de circumstàncies fortuïtes van retornant-li a poc a poc la fe en el gènere humà.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Una historia de locos

«Una historia de locos»

2015. França. 134'.
Gènere: Drama
Direcció: Robert Guédiguian.
Intèrprets: Ariane Ascaride, Syrus Shahidi, Grégoire Leprince-Ringuet, Simon Abkarian, Razane Jammal.
Argument: L'Aram, un jove d'origen armeni, fa volar el cotxe de l'ambaixador de Turquia a París i un ciclista que passava per allà resulta greument ferit. La mare del jove armeni se sent culpable i sent la necessitat d'anar a l'habitació de l'hospital del ferit per demanar-li perdó, cosa que aquest no entén. D'altra banda, l'Aram, en contra de l'opinió dels seus companys, decideix anar a conèixer la seva víctima.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]