Comunicació

Emissor a l'Estartit per donar cobertura a Catalunya Ràdio

L'aparell, instal·lat per la CCMA al cim de Rocamaura, resol les zones fosques del senyal de FM en molts punts del nucli

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va presentar ahir el nou centre reemissor instal·lat al cim de la muntanya del Rocamaura, que permetrà resoldre definitivament les històriques deficiències de cobertura dels senyals per FM de les emissores de Catalunya Ràdio a l'Estartit. L'aparell s'ha instal·lat a petició de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD del nucli, amb una població estable d'unes 3.000 persones que es multiplica en temporada estival.

Els responsables tècnics de la CCMA i Catalunya Ràdio van acompanyar ahir el director de l'emissora, Saül Gordillo; l'alcalde, Josep Maria Rufí, i el president de l'EMD, Genís Dalmau, per explicar-los el funcionament de la instal·lació, que Gordillo va inscriure en un seguit d'accions de millora per resoldre els dèficits de cobertura en zones amb població rellevant. Pel director de Catalunya Ràdio, “l'aposta dels darrers anys pels canals digitals de la ràdio no ha de fer oblidar l'oferta tradicional”.

Amb el nou centre reemissor, la cobertura de les emissores de Catalunya Ràdio ja arriba a 7.236.586 persones, un 98,4% de la població catalana. A l'Estartit, Catalunya Ràdio emetrà a la freqüència de 105.8 MHz; Catalunya Informació, als 92.3 MHz, i Catalunya Música, als 102.6 MHz. Ahir al matí, el programa de Catalunya Ràdio Popap, amb Mariola Dinarès, va entrevistar l'alcalde torroellenc, Josep Maria Rufí, per parlar de la importància de la nova infraestructura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia