Comunicació

iCat organitza dilluns la segona edició d'El Desconcert i celebra el seu retorn a l'FM

A l'escenari de la Sala Apolo s'hi aplegaran artistes com el grup Manel i els rapers Pawn Gang o La Pegatina i el cantautor Ramon Mirabet.

La Sala Apolo acollirà dilluns la segona edició d'El Desconcert, una festa on s'ajuntaran a l'escenari artistes com el grup Manel i els rapers Pawn Gang o La Pegatina i el cantautor Ramon Mirabet.

Serà una celebració del retorn de l'emissora a l'FM. Segons ha explicat el director d'iCat, Carles Aledo, a L'entrevista de Catalunya Informació, en aquesta nova etapa hi haurà més informació cultural i “l'objectiu és arribar a un 35% de música en català a la programació d'iCat”.

Miqui Puig i Mari Pau Huguet seran els presentadors de la festa, que té com a objectiu formar parelles impossibles a dalt de l'escenari, ja sigui perquè els seus estils són als antípodes, o perquè els seus circuits naturals difícilment es toquen. El director artístic d'El Desconcert, Pau Guillamet, “Guillamino”, ha explicat que la idea va néixer a partir d'unes entrevistes al seu programa d'iCat.cat, “Bonus cracks”. Guillamino explica que vai fer una entrevista a Manel i Pawn Game, i va veure que es professaven amor mutu sense haver-se'l declarat i va pensar que seria “un bon hit ajuntar gent que s'estima, s'agrada o es respecta”.

Tampoc faltarà a la cita un altre dels cantautors amb més èxit del país, Joan Dausà, que col·laborarà amb el grup Falciots Ninja. Altres aparellaments del combat de l'Apolo són David Caraben, de Mishima, contra Maria Arnal i Marcel Bagés; Joan Miquel Oliver contra Renaldo & Clara; Delafé versus Eduard Gener; Arnau Tordera, d'Obeses, amb Guillem Roma o El Petit de Cal Eril i PAVVLA, projecte que lidera la cantant i actriu Paula Jornet.

En el seu retorn a l'FM iCat obrirà el ventall estilístic de la selecció musical i es potenciarà la figura del prescriptor. Ja no queden invitacions per a la festa de l'Apolo, però El Desconcert es podrà seguir en streaming a catradio.cat i tv3.cat. iCat.cat transmetrà en directe el concert, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació també hi connectaran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia