Comunicació

setge a l'1-O

Ara és el director de Catalunya Ràdio que rep el requeriment del TC per l’1-O

La campanya de publicitat institucional no s’emet des de dimarts passat perquè va vèncer el període contractat pel Govern

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha rebut aquest migdia el requeriment del Tribunal Constitucional en què se l’adverteix que no pot iniciar, tramitar o informar de cap “acord o actuació que permeti la preparació o celebració del referèndum”. La notificació està relacionada amb l’anunci de la campanya institucional de l’1-O que, des de dimarts passat, ja no s’emet perquè va vèncer el període fixat pel contracte del Govern. En la mateixa notificació, l’alt tribunal li recorda que té el “deure” d’impedir o paralitzar qualsevol iniciativa que suposi “ignorar o eludir la suspensió acordada” i l’adverteix de possibles responsabilitats -”inclosa la penal”- en cas de no atendre el requeriment.

Es tracta del mateix avís que estan rebent altres càrrecs catalans, com els membres del Govern, la Mesa del Parlament, els alcaldes o alguns comandaments dels Mossos d’Esquadra i que aquest dimarts ja va rebre el director de TV3 i la presidenta de la CCMA.

El TC fa arribar així la resolució aprovada dijous passat de suspensió cautelar del Decret de normes complementàries del Referèndum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia